Jump to content

Nézzünk néhány árban sem vészes etetőanyagot

2017. 04. 15. 11:30

Egy etetőanyag nem feltétlenül attól jó, hogy majdhogynem arany áron lehet hozzájutni, sőt, többnyire a saját keverés lehet a legjobb megoldás. Most azonban nézzük, hogy a boltiak közül melyek a legjobbak - szerintünk.

Dynamite Baits etetőanyag, Swim Stim

A pontyok számára ellenállhatatlan Koi Technológiával készül. Nagy mennyiségű csábító aminosavat illetve betaint tartalmaz. Kiváló a mai modern etetőkosaras és feederes horgászatokhoz. Kevés víz hozzáadásával akár pasztaként is használható.

Champion: Brasem Wonder Black

A „fekete csoda” egy mindenféle célra, mindenféle mélységhez, gyorsfolyású és lassan áramló vizekre egyaránt alkalmas etetőanyag. Ez az etetőanyag dévérkeszegeket és vörösszárnyú keszegeket vonz. Kifejezetten téli horgászathoz készült, de számos horgász tesztelte az egész év során, megerősítve hatékonyságát. Más etetőanyagokkal keverhető.

Terra Di Fiume

Ez egy extrém nehéz, előre megnedvesített, sötétszínű, kiváló kötőerővel rendelkező föld. Önmagában is használható élő anyaggal, vagy más etetőanyaghoz keverve, hogy lesúlyozza azt, és lehorgonyozza a fenéken.

Occhiata Sarago

Magas százaléknyi jó minőségű sajtból készül. Különleges és intenzív illatot enged magából, ami fokozódik, amikor az etetőanyagot megnedvesítik és összedolgozzák. Fehér keszegek számára készült etetőanyag, ami magas szintű versenyeken lett kifejlesztve és tesztelve az évek során. Benedvesítve akár csaliként is használható.

(Forrás: Orsoesbot.hu, RedFishShop.hu | Fotó: Pixabay.com)