Jump to content

Elektromos kapásjelzők és swingerek

2018. 03. 23. 10:00

A modern bojlis pontyhorgászat elképzelhetetlen megfelelő minőségű elektromos kapásjelzők és swingerek nélkül. Ebben az írásban összefoglaltuk azokat a típusokat, melyeket mi is bátran ajánlunk, és ha hozzátartozónknak vagy horgászbarátunknak keresünk ajándékot, biztosan találunk benne megfelelőt.

Mielőtt részletesen is bemutatnánk a kapásjelzőket és swingereket, szeretnénk megmutatni egy apróságnak látszó, de fantasztikus újdonságot, mely rengeteg horgásznak fog segíteni a gubancmentes távdobások során!
A Gemini A.R.C. System távdobó gubancgátló ólom szett a Gemini Carp Tackle által kifejlesztett innovatív termék, melyet szabadalom is véd. Ennek a fantasztikus angol gyártónak sikerült megoldani egy nagyon régi problémát a bojlis pontyhorgászatban, miszerint hosszabb előkével nagyon nehéz küldetés a nagy távolságú dobások gubanc nélküli kivitelezése.
A speciális klipsszel szerelt távdobó ólom nagyobb távolságok elérését teszi lehetővé, mivel a horog a klipszben van rögzítve a dobáskor, amely a vízbe éréskor old ki. Ezáltal csökkenthető a légellenállás, ráadásul a gubancolódás – mivel a horog rögzítve van – szinte kizárt. A praktikus szerkezetnek köszönhetően hosszabb előkét is használhatunk, ami korábban nehézkes volt. A termék zöld színben, több méretben, díszdobozban kerül forgalomba. Mindegyik dobozban 5 db ólom található. A Mix változatban 1-1 db 2 oz, 2,5 oz, 3 oz, valamint 2 db 3,5 oz ólom található.

CARP ACADEMY Flash Elektromos kapásjelző készlet
Flash elektromos kapásjelző és vevőegység egy kedvező ár/érték arányú szettben. A kapásjelző csak alapfunkciókkal rendelkezik, de működésére az egyszerűsége ellenére a megbízhatóság és tartósság a jellemző. A gyakorlati tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy az alacsony ár párosul a magas használati értékkel. 9 voltos elemmel működik, alacsony áramfogyasztású. Hangszínt és hangerőt is lehet rajta állítani. Húzásra és ejtésre hang- és fényjelzést produkál. Beépített swinger csatlakozóval van ellátva. Mérsékelten víz- és ütésálló a háza.

(Forrás: haldorado.hu)