Jump to content

Különleges műcsalik

2018. 12. 13. 21:50

A horgászokat egy fiatal és energikus lengyel csapat által megálmodott műcsali paletta várja, melynek tagjai okkal vívták ki a bizalmunkat, mivel egytől egyik igényes, minőségi munka testesül meg bennük és nem utolsósorban rendkívül fogósak! Kattints az írásra és ismerkedj meg velük Te is!

SPINMAD Big 4 g

Ez a legkisebb Tail Spinner a Spinmad kínálatában, és egyúttal ideális a jigelő módszerhez. Mialatt a csalit vontatjuk, a mögötte lévő fém „kanál” szüntelenül cikázik. Ez a mozgás és rezgés a halakat kapásra ingerli. E tulajdonságai rendkívüli módon fogóssá teszik ezt a csalit. A Big változatot sügér, pisztráng és domolykó horgászathoz tervezték. Az optimális vezetési mélység: 1-3 méter.

Termékadatok:

Méret (cm): 1,5
Súly (g): 4
Merülési szint (m): 1-3
Várható hal: sügér, pisztráng, domolykó
Elérhető színek: fekete-ezüst, kék-ezüst, fekete-sárga csíkos, zöld-narancs, FT

SPINMAD Hart 9 g

Rendkívül hatásos műcsali, mely eddig több országban bizonyított a pergetés szerelmesei körében. Ez a változat a light-medium pergetéshez javasolt. Erőssége alkalmazásának sokoldalúságában rejlik és abban, hogy különböző víztípusokon – a pisztrángos patakoktól a gyors folyókon át az állóvizekig – is jól használható.. Finomsága és egyszerűsége miatt vált sok pergető horgász kedvenc csalijává. Kapásra ingerli a csukákat, süllőket és a balinokat. Több lehetőségünk van a csali zsinórra függesztésére, így a műcsali mozgása is változik a vízben

Termékadatok:

Méret (cm): 5
Súly (g): 9
Várható hal: csuka, süllő, balin, pisztráng
Elérhető színek: fekete-sárga csíkos, kék-ezüst, réz, FT

SPINMAD Jag 18 g

Ez a kis csali ideális a jigelő módszerhez. Mialatt a csalit vontatjuk, a mögötte lévő fém „kanál” szüntelenül cikázik. Ez a mozgás és rezgés a halakat kapásra ingerli. E tulajdonságai rendkívüli módon fogóssá teszik ezt a csalit. 18 grammnyi súlya és a csali mérete számos vízben lehet megfelelő. Több halfajtánál is sikert érhetünk el vele, így a csuka, a süllő, a balin és a harcsa horgászathoz ajánljuk. Az ideális vezetési mélység 1-5 méter. Hossz: 35 mm, magasság: 12 mm.

Termékadatok:

Méret (cm): 3,5
Súly (g): 18
Várható hal: csuka, süllő, balin, harcsa
Elérhető színek: arany-ezüst, citrom-ezüst, fekete-ezüst, kék-ezüst

 

(Forrás: haldorado.hu / kép: pixabay.com)