Jump to content

A legjobb Ringers termékek horgászathoz

2021. 05. 04. 16:05

Most megismertetünk ezzel a modern, kiváló minőségű feederes szortimenttel!

RINGERS Dark Green Groundbait 1 kg
A Ringers Dark Green egy finom szemcsés, zöld színű etetőanyag, mely a nagysikerű Bag Up Mix-re épül. Ez az újdonság egy szinte minden módszerhez használható egyedi keverék. Tökéletesen megállja a helyét önmagában is, de használhatjuk más method etetőanyagokkal keverve is, főleg akkor, ha azok színének sötétebbé tétele a célunk. Elsősorban letisztult vizekben, ősszel, tavasszal hatékony, de más időszakokban is okozhat kellemes meglepetést.

RINGERS Betaine Liquid 250 ml
A Ringers újdonságai között megérkezett webáruházunkba a Betaine Liquid! Mi is ez a folyékony adalék? A betain a horgászok által régóta használt és közkedvelt adalékanyag, talán a legismertebbek közé sorolható. A halak számára sem ismeretlen, természetes formában megtalálható tengeri puhatestűekben, mikroorganizmusokban, egyes növényekben, azaz a halak táplálékául szolgáló számos élőlényben. A táplálék felismerésében a halak főként szaglószervükre hagyatkoznak, amelyet a vízben kioldódó egyes aminosavak, valamint a betain is stimulálnak. Ebből adódóan a betain, a halak számára nagyon vonzó, magas csalogatóaóhatású adalékanyag, mivel számukra egyet jelent a természetes táplálékuk jelenlétével, ráadásul ez a táplálkozási inger sokkal intenzívebben éri őket. A Ringers Betain egy magas minőségű, sötét színű folyékony koncentrátum, amely 250 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba.

RINGERS Chocolate Wafter yellow bojli 10 mm
Manapság kétségkívül az egyik legkedveltebb, legkeresettebb csali szín az élénk citromsárga. Ennek oka, hogy ez a szín, illetve árnyalat nagyon jól kitűnik a mederfenék kontrasztjából, kellően figyelemfelkeltő, viszont egyáltalán nem riasztó a halak számára! A Ringers Wafters Chocolate csalik ezidáig is fogósnak bizonyultak, viszont a gyártó úgy gondolta, hogy ezt még tovább is lehet fokozni, így megalkotta ezen csalik „yellow” azaz sárga verzióját! Ahogy a narancs színű elődök ez is egy olyan félkemény horogcsali, ami nem lebeg, de nem is fekszik el a fenéken. Ez egy úgy nevezett wafters, azaz kikönnyített, kibalanszírozott csali. Ez annyit tesz, hogy a horgot nem emeli meg, sőt még csak meg sem billenti, viszont maga a csali könnyen ellibben a fenéktől a hajszálelőke hosszában. A csali állaga rugalmas, így csalitüskés felkínálásra alkalmas, de akár egy fűzőtű is könnyedén áthatol rajta. Ízesítése és illata is csokoládé. Aromáját, ízét sokáig megőrzi. Igen különleges ízélményt nyújt, ami a pontyok számára is izgalmas.

(Forrás: haldorado.hu / kép: pixabay.com)