Jump to content

Felszerelés ajánló: TOP 3 halradar, elérhető áron

2016. 07. 31. 16:00

Ha egy számunkra eddig ismeretlen tóra vagy folyóra megyünk horgászni, akkor érdemes feltérképezni a környéket. Ennek a legegyszerűbb módja, ha van egy halradarunk, amely megmutatja nekünk hova érdemes bedobni a felszerelésünket. Mi ezt a hármat ajánljuk leginkább...

Humminbird SmartCast RF25E: Használata kényelmes partról és csónakból egyaránt, köszönhetően horgászbotra szerelhető kialakítása miatt. Ráadásul a kábelekkel sem kell bajlódni, hiszen rádiófrekvencián keresztül kommunikál, szóval a jeladót csak be kell dobni és máris közli az adatokat a képernyőnkre.

Humminbird SmartCast RF35E: Ennek a kijelzője szintén praktikusan elhelyezhető, csak ezúttal nem horgászbotunkra, hanem karunkra lehet felszíjazni. Működési elve teljesen megegyezik az előbbiével, így azt újra nem részletezném, viszont egy extrával még bővelkedik: karóraként is funkcionál.

Lowrance Elite-3X: Nekünk ez a személyes kedvencünk, hiszen a nagyobb kijelző mellett, sokkal részletesebben informál bennünket (Például lehetõvé teszi a cél-halak, fenék konturok, alakzatok, vízfenék keménység, termoklinek stb. könnyebb felismerését.)

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Bensbaitshop.net, Kayakcritic.net)