Jump to content

A Rapid pontymatrac

2017. 08. 05. 13:17

A By Döme TEAM FEEDER termékek életrevalóságát és hatékonyságát mi sem jelzi jobban, mint hogy több ezer horgász használja őket eredményesen nap mint nap! A folyamatos fejlődés arra sarkalt bennünket, hogy a piaci igényeket figyelembe véve új terméktípusok felé vegyünk az irányt, s általuk még könnyebbé, még eredményesebbé tegyük horgászatokat. Ezúttal a család praktikus halvédelmi eszköze, a Rapid pontymatrac kerül nagyító alá!

Szerencsére a feederhorgászok és hétköznapi pontyhorgászok körében is egyre nagyobb figyelmet kap a megfogott halakkal való kíméletes bánásmód. Ennek egyik segédeszköze a pontymatrac. A horgászok zöme azonban már így is annyi cuccot cipel magával a vízpartra, hogy nehéz azt egy körben a horgászhelyre vinni, hacsak nem akasztjuk a nyakunkba…! E probléma megoldásához egy könnyen szállítható, mégis nagy méretekkel rendelkező matracra van szükség, ami a termetes halakat is képes megóvni.

By Döme TEAM FEEDER paletta legfrissebb szekciója, a Rapid pontymatrac tökéletesen megfelel ennek és minden más elvárásnak, amit egy modern, minőségi pontymatrac iránt joggal támaszthatnak a horgászok. Túl azon, hogy a termék első benyomásra is rendkívül igényes és masszív, igazán praktikus is. Különlegessége a kompaktságában mutatkozik, mivel a matrac praktikusan felállítható és összehajtható. Az előbbihez gyakorlatilag csak ki kell venni a vázat a párna oldalsó tartózsebéből és elengedni, mire az szétugrik, majd szó szerint alakot ölt! Ezt követően csupán szét kell hajtani a párnás aljzatot és a pontymatrac falai közé illeszteni.

Ha a horgászat véget ért, a felszerelés hasonlóan gyorsan el is csomagolható! Ehhez elsőként az alul található 5 cm vastag párnázott részt ki kell venni és összehajtani, majd a vázból egy nyolcast formálni, azt pedig félbehajtani és a bélés óriási tároló zsebébe helyezni. Az összecsukott matracot egy igényes hordtáskába helyezve lehet szállítani, így a szállítási mérete igen csekély, miközben kinyitva a termetes pontyok és amurok is sérülésmentesen beleférnek.

A matrac mellé jár még 2 db leszúró is, mellyel rögzíthető a matrac a talajon, így az erősebb szél sem tudja elfújni. Aki megtapasztalta már, milyen kellemetlen és költséges meglepetéssel jár az utóbbi, nagyra fogja értékelni a Rapid matrac e hasznos tulajdonságát!

A mobilitás mellett a Rapid pontymatrac másik fő ismérve a különleges formatervezés, ami akár több hal biztonságos fotózását vagy mérlegelésre történő előkészítését és ideiglenes tárolását is biztosítja. Magas pereme meggátolja a hal(ak) lecsúszását és rövid ideig megtartja ráöntött vizet. A peremnek köszönhetően a mérlegelés is sokkal könnyebb, hiszen nem esik ki belőle a hal. A matrac puha, szivacsos alja rendkívül jól elnyeli, tompítja az esetleg vergődő hal mozdulatait, ami ettől hamarabb megnyugszik.

(Forrás: haldorado.hu)