Jump to content

Színes főzsinórok a modern feederhorgászatban II.

2018. 03. 08. 23:23

By Döme TEAM FEEDER zsinórok kifejezetten a feederhorgászok igényeinek kiszolgálására lettek kifejlesztve. Ahogy korábbi neves felszerelések, ezek a termékek is kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok és technológia felhasználásával készülnek. Ennek végeredménye valamennyi szériában egy rendkívül strapabíró, kopásálló, kis nyúlású monofil zsinórcsalád, amely tökéletes összhangban van a névazonos egyéb felszerelésekkel. A család különböző tagjait további finomhangolásokkal még egyedibbé tettük.

A By Döme TEAM FEEDER zsinórok professzionális megoldást kínálnak bármely feederhorgásznak

By Döme TEAM FEEDER Power Fighter Line
A Power Fighter Line változatot rozsdabarna szín, megfelelő lágyság, kontrollált nyúlás, gyors süllyedés és magas kopásálló képesség jellemzi, ezért nagyon hosszú az élettartama. Akárcsak a névrokon botokra, illetve orsókra, erre a zsinórra is nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a mindennapok kőkemény harcosa, ideális a mindennapos horgászatokhoz.By Döme TEAM FEEDER Master Carp Line
A Master Carp egy rendkívül sima felületű, fluo sárga színű, különösen strapabíró zsinór, amely akadós terepen is magabiztosan helytáll. Feltűnő színe miatt éjszakai horgászatokhoz is ideális, de a nappali horgászatok során is igen nagy segítségére van a horgásznak a menekülő hal irányának nyomon követésében.

By Döme TEAM FEEDER Super Sensitive Line
Mint ahogy a nevében is benne van, ez egy „szuper érzékeny”, átlátszó főzsinór, ami teljesít minden olyan elvárást és rendelkezik minden olyan jó tulajdonsággal, amit joggal várhatnak el a horgászok egy modern, szó szerint versenyképes horgászzsinórtól. Kis nyúlású, strapabíró zsinór, amely lehetővé teszi a nagy távolságba történő dobásokat és a gyors kapásérzékelést. Ideális választás a versenyszerű feederhorgászatokra. Magas szakítószilárdságú professzionális damil!

By Döme TEAM FEEDER Long Cast Line
A Long Cast kimondottan a távoli dobásokhoz készült, vörös színű, egyedi, dobást segítő bevonattal ellátott, gyorsan süllyedő, kis nyúlású főzsinór. Felülete egy speciális bevonattal van ellátva, ami tovább csökkenti a dobás közbeni súrlódást, ezzel segítve elő a dobástávolság növelését. További hasznos tulajdonsága, hogy csomótűrése kiváló, alig veszít szakítószilárdságából csomózás után.

 

(Forrás: haldorado.hu)