Jump to content

MATRIX újdonságok

2018. 04. 11. 09:23

A Fox finomszerelékes vonala, a MATRIX már nem ismeretlen márkanév. Az angol piacra tervezett horgászfelszerelések mindegyikét a finomszerelékes horgászmódszerekhez fejlesztették neves és aktív horgászok, horgászversenyzők közreműködésével. Mivel e termékek zömét versenyzőknek készítették, alapkövetelmény a praktikum és a 100%-os megbízhatóság. Ezek a prémium kategóriás horgászcikkek megállják a helyüket professzionális szinten is, de tökéletesen alkalmazhatóak hétköznapi horgászatokon is. Azoknak ajánljuk őket, akik a praktikum, esztétika, és megbízhatóság elkötelezett hívei!

A rendkívül széles termékpalettát kezdjük azokkal a táskákkal, amelyek mindegyike nagyon impozáns kinézetű, és úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legelőnyösebb pakolási lehetőségeket biztosítsák. A MATRIX Ethos Pro szériában nemcsak a már megszokott horgásztáskák, botzsákok találhatóak meg, hanem speciális spicctartó táska a feederezés szerelmeseinek, valamint különböző vászon keverőedények is.

Táskák, keverőedények
Ethos Pro Csalitartó táska
Ez a modern csalis táska teljesen hőszigetelt, így a csalik télen és nyáron is tökéletes állapotban, a nagy hőmérsékletingadozástól védve tárolhatók. A nagy tárolón kívül egy külső zseb is található rajta. Fogantyúja kényelmes, vállpántja állítható. Kemény PVC aljzatának köszönhetően a megnövelt tartóssággal bír, és maximálisan kihasználható a 7 liter űrtartalmú befogadó rész. Külső anyaga 100% poliészter, bélése 60% polietilén-tereftalát és 40% poliészter. Méret: 40 x 40 x 21 cm

 

Ethos Pro Csalitartó táska

Ethos Pro Szerelék és Csalitartó táska
Teljesen hőszigetelt, így a csalik télen, nyáron tökéletes állapotban tárolhatók benne. Két cipzáras külső zsebében az apróságok is helyet kapnak. Nagyobb mennyiségű csali, pellet pumpa és egyéb kiegészítők tárolásához tervezték. Fogantyúja kényelmes, vállpántja állítható. Vízhatlan EVA aljzatának köszönhetően a megnövelt tartóssággal bír. Külső anyaga 100% poliészter, bélése 100% polietilén-tereftalát. Méret: 58cm x 37cm x 32 cm.

Ethos Pro nagytáska 65 L
Klasszikus versenytáska kialakítással bíró hordozó. Van egy fő tároló a szerelékes dobozoknak, felszereléseknek és a csalizó eszközöknek, külső cipzáras tároló a hálóknak, rostáknak és az oldaltálcáknak, valamint 2 további oldalsó tároló zseb. A száktartó rész a szellőzés miatt lyukakkal ellátott. Szivacsos fogantyúval és állítható vállpánttal van ellátva. Külső anyaga 100% poliészter, bélése 60% polietilén, 40% poliuretán. Aljzata 100% PVC, így egyáltalán nem ázik be alulról. Mérete: 64 cm x 40 cm x 52 cm. 65 liter befogadóképességű.

(Forrás: haldorado.hu)