Jump to content

Hatékony szúnyogriasztók

2018. 05. 19. 15:48

A hagyományos szúnyogriasztók mellett manapság egyre többen szánják rá magukat különböző szúnyogriasztó készülékek vásárlására. Az évek folyamán a gyártók újabbnál újabb, hatékonyabbnál hatékonyabb készülékeket hoznak forgalomba. Következzen a hatékony szúnyogirtók bemutatása!

AMPLECTA Szúnyogcsapda AMT 100

Nyerd meg a háborút a szúnyogok ellen! Ezzel a jelmondattal hozta forgalomba a cég az Amplecta Szúnyogcsapdát.

A piacon található a szúnyogriasztók és csapdák közül ez a készülék a leghatékonyabb. Használható kertben, teraszon vagy akár kempingben is, csak hálózati áramforrást kell neki biztosítani. A szúnyogoknak kitűnő szaglásuk van, áldozatukat több mint 30 méterről megtalálják. Észlelik a szén-dioxidot a leheletünkből, illetve a testünk által kibocsátott hőt és szagot. A szúnyogcsapda leutánozza ezeket a jeleket, és közel csalogatja a rovarokat a csapda vákuumos beszívó nyílásához. A rovarokat ezután beszívja a csapda tartályába, ahol néhány óra alatt elpusztulnak a szárítástól (dehidratálástól). Ezután a tartályt csak ki kell üríteni, amikor tele van vagy egy héten egyszer. Annak ellenére, hogy a csapda azonnal megfogja a rovarokat, beletelhet 6-8 hétbe, amíg a környéken végleg megszakítja a rovarok további fejlődését. A szúnyogcsapda 1500 négyzetméteren belül hatásos.

A csapda aljára belülről kell rögzíteni a hálós tartályt a gumírozott pánt segítségével. Ezután a fedélen található kupakba kell beletenni a Rapid Action csalogató tartályt. Csak ezután csatlakoztassa a készüléket a hálózatra, majd a perem alatt található gombbal kapcsolja be. A Rapid Action csalogató kb. 4 hétig tart ki. A készülék e nélkül is használható, ekkor csak az UV lámpa működik. A csapdát egyszerű működtetni, környezetbarát, mindenféle veszélyes vegyi anyag és propángáz használata nélkül üzemel.

 

(Forrás: haldorado.hu)