Jump to content

CXP Brenta elektromos jelző

2018. 06. 25. 13:22

A fényszenzorral ellátott rádiós jelzők között is kiemelkedik a dizájnos megjelenésén túl az egyszerű kezelhetőségével, sokoldalúságával. Nagyos sok érv szól mellette, érdemes hát megismerni közelebbről a Carp Expert választékának talán legszerethetőbb esőálló jelzőjét.

A legmodernebb dizájnnal ellátott Brenta hatótávolsága 250 méter, melynél figyelembe kell venni, hogy a jelet zavaró körülmények (épületek, tereptárgyak, más jeladók) ezt befolyásolhatják. A jelzők és a vevőegység házának felületkezelése miatt is érezhetjük a kategóriabeli hovatartozást, az állítógombok elhelyezése tovább segíti a funkciók beállítását minden létező körülmény között.

A jelzők jobb oldalán további kettő funkciógomb kapott helyet, melyekkel a hangszínt és az érzékenységet szabályozhatjuk széles skálán mozogva. Az érzékenységen nyolc előre beállított érték között finomíthatunk, míg a hangszínt négy különböző dallamból választhatjuk ki. A bekapcsoláshoz 6 másodpercig tartsuk lenyomva az előlapi ON/OFF gombot.

A jelző tetején található bottartó nyereg kialakítása is minden igénynek megfelel. A bottest semmilyen körülmény között nem ér a jelző falához, csúszásmentesítése pedig a stabilitást maximálisan növeli.

(Forrás: energofish.hu / fotó: energofish.hu)