Jump to content

Okuma orsóújdonságok

2018. 06. 25. 13:18

Ígéretes darabok, melyek elsősorban a pergető horgászok számára lehetnek érdekesek. Ezek közt a kezdő pergetőktől a nagy harcsákra áhítozó, tapasztalt horgászokig bárki találhat kedvére valót.

OKUMA Epixor XT orsó család
Megérkezett áruházunkba az Okuma Epixor XT pergető orsó széria, mely tökéletesen ötvözi a minden igényt kielégítő modern, elegáns dizájnt és a neves cégtől megszokott, kompromisszummentes minőséget! A világ legrégebbi független dizájn szervezete, a hannoveri székhelyű iF International Forum Design GmbH által szervezett formatervezői megmérettetésén ez a modell a legjobb termék díját nyerte az outdoor (szabadtéri tevékenység) kategóriában. 

Az Epixor XT pergető orsó széria tökéletesen ötvözi a minden igényt kielégítő modern, elegáns dizájnt és az Okumától megszokott magas minőséget

Több méretben kerül forgalomba, gyakorlatilag a könnyűpergetéstől a harcsapergetésig minden módszerhez bátran ajánljuk az Okuma Epixor XT orsókat! Elérhető méretek: 30FD, 40FD, 50FD.

OKUMA Azores 4000
Az Okuma egyik legújabb fejlesztésű „erőgépe” az Azores Blue, melynek 4000-es változata a pergető harcsahorgászatra is tökéletes választás. Ahogy a neves elődje, ez a modell is rendkívül magas műszaki tartalommal rendelkezik, minden apró elemén egyértelműen érezhető, hogy ezt bizony életre és strapabírásra tervezték! Az erős szerkezet mellé ez esetben különleges dizájn is társul, mivel ez az orsó kék és ezüst színeket visel.

OKUMA Aura orsók
Aki a kezébe vesz és megteker egy Okuma Aura orsót, annak a szemrevaló küllem és a szép, sima futás alapján egészen más elképzelése lesz az orsó árkategóriáját illetően, mint amibe valójában kerül! Bizony, ez az orsó tényleg ennyire kedvező árú! Joggal merülhet fel a kérdés, hogy lehet-e egyáltalán ennyi pénzből jó orsót készíteni? Nos, az Okuma több évtizedes tapasztalatát és szakértelmét összegyúrva a cégre jellemző precizitással, bizton állíthatjuk, hogy igen! Az Aura a 2018-as újdonságok, illetve kifejezetten a kezdőknek szánt alapmodellek egyike, mely vásárlóbarát árszabása mellett nagyon kellemes betekintést nyújt a modern, jó minőségű pergető orsók világába.

(Forrás: haldorado.hu / fotó: haldorado.hu)