Jump to content

CXP Enza jelző szett

2018. 07. 31. 10:30

A modern pontyos elektromos jelzők sűrűjében egyre nehezebb eligazodni, bizonyára nem kis fejtörést okoz a választás annak, aki most szeretne tartós, megbízható, sokoldalú jelző szettet választani.

A döntést nagyban megkönnyíti, ha van elképzelésünk és nagyjából tudjuk az igényeinket; hány darabos, hány botos készletre van szükségünk, fontos-e, hogy a készlethez vevőegység is tartozzon, esetleg annak hatótávjával kapcsolatban is van elképzelésünk. Hogy a választásban segítsünk, a mai cikkünkben a Carp Expert legújabb jelző szettjét, az Enzát mutatjuk be, ismertetve ezzel a húszezer forintos árkategóriára legjellemzőbb tulajdonságait.

Az E-sential, a Tevere, a Piave és a Brenta mellett idén megjelenő Enzához is egy nagyon igényes, merev koffer jár, természetesen a 2-3-4 botos verziókhoz egyaránt. Szállítása, elhelyezése így minden körülmény között biztonságos.

Az Enza legfontosabb jellemzője az érzékenység és a vízálló kivitel mellett talán a vevőegység rezgő funkciója. Ezt az opciót választva a legdiszkrétebb módon lehetünk eredményesek egy nyugodt és csendes vízparton.

Egy minden elemében megegyező, ízig-vérig Carp Expert összeállítás a rod-podtól a jelzőn át a horogig
(Forrás: haldorado.hu / fotó: haldorado.hu)