Jump to content

Ha zsinórt szeretnél cserélni

2018. 09. 27. 08:34

Legyen szó bármilyen horgászmódszerről, az adott technikához használt főzsinórnak mindig kulcsfontosságú szerepe van! A pergetés kapcsán a zsinór minősége, strapabírósága különösen felértékelődik, mivel ez a stílus fokozottan igénybe veszi a felszerelésünk ezen elemét. Ha épp orsófeltöltés előtt állsz, érdemes az írásra kattintanod, mert a következőkben megmutatjuk azokat a fonott pergető főzsinórokat, melyeket kezdő és gyakorlott pergetőknek egyaránt nyugodt szívvel ajánlunk!

Innovative Textiles Inc. POWER PRO zöld 135 m
Talán a legnagyobb megbecsülésnek örvendő, az idők próbáját maximálisan kiálló, kifejezetten pergető horgászok számára készített, rendkívül nagy kopásállóságú, eredeti amerikai fonott zsinór. Tízszer tartósabb, mint bármilyen egyéb vetélytársa! A kopásálló réteg nemcsak kívülről, hanem az elemi szálakat belülről is védi, így garantáltan nem vesz fel vizet, nem dagad meg. A zsinór természetbarát, a környezetbe észrevétlenül beleolvadó zöld színt kapott.

DAIWA J-Braid X8 Green 150 m
A Daiwa új J-Braid zsinórja egy 8 szálból készülő fonott zsinór, mely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak és igényeknek függetlenül attól, hogy nagytestű tengeri ragadozókra, óriás laposhalra, tőkehalra megy, vagy épp sügérre, süllőre készül könnyűpergető módszerrel. A J-Braiddel mindig meglesz a közvetlen kontaktus a célhallal. A J-Braidből minden horgászstílushoz találhat megfelelő átmérőt, mindegy, hogy tengerre, folyóra vagy tóra készül, hiszen ezek kompromisszummentes, erős és megbízható zsinórok. A J-Braid ezzel együtt nagyon lágy és sima, hangtalanul siklik át a gyűrűkön, még könnyű csalikkal is optimális dobótávot érhet el vele peremfutó és baitcaster multiorsókkal egyaránt. Hihetetlen ár-érték arány jellemzi!

DAIWA J-Braid X4E 135 m
Az új, 4 szálból font J-Braid a Daiwa igazi nagy teljesítményű fonott zsinórja, kiváló ár/teljesítmény arányt képvisel. A zsinór a legmagasabb japán minőségi standard szerint, nagyon szoros fonással készül, minden szempontból meggyőző. Rendkívül magas szakítószilárdsági mutatókkal rendelkező fonott zsinór, amelynek csomótűrése kimagasló. Magas kopásállósága alkalmassá teszi a nehéz terepeken történő horgászathoz, ahol a zéró nyúlással még a legnagyobb halak is erélyesen irányíthatóak. Japán minőség, egyenesen Japánból!

(Forrás: haldorado.hu / kép: pixabay.com)