Jump to content

Halradar ajánló

2019. 07. 11. 16:42

Talán egyidejű a horgászattal az a dilemma, hogy hol is találjuk meg a halakat. Mára ez annyiban módosult, hogy melyik halradart használjuk a halak és haltartó helyek feltérképezéséhez, hiszen a XXI. századra már olyan technológiák váltak széles körben elérhetővé, melyek lehetővé teszik a partról történő halkeresést egy mandarin nagyságú eszközzel és okostelefonunkkal

Mit érdemes tudni a DEEPER Start okos halradarról?
Először is azt, hogy ez egy partról, horgászbottal bedobható, Wi-Fi kapcsolat segítségével, az okostelefonunkkal vagy táblagépünkkel kommunikáló halradar, mely alkalmas a mederviszonyok, növényzet/vegetáció, esetleges akadók és persze a halak, valamint azok elhelyezkedésének felderítésére.

Mi van a halradar mellé csomagolva?
A gyári dobozban természetesen a DEEPER Start halradar kapott helyet, amelynek a zsinórhoz csatlakoztatását egy nagyméretű forgós karabinerre bízza gyártó, valamint helyet kapott még egy mágneses gyorscsatlakozóval szerelt töltőkábel, amely azonnal a helyére talál, ha közelítünk a csatlakozási pontja felé. Eltéveszthetetlen! Ezeken felül pedig használati utasítás és műszaki leírás is található még a dobozban.

Van esetleg valamilyen extra kiegészítő, amit érdemes használni?
Lényegében a DEEPER Start halradar nem igényel semmilyen extra kiegészítőt, azonnal és hiánymentesen használatba vehető. Viszont a legkényelmesebb és egyben legkézenfekvőbb használati lehetőség, ha a kiszolgáló telefont nem kell fognunk. Ennek érdekében a DEEPER egy olyan hasznos rögzítő pántot is kínál, mely segítségével az orsótartó fölé tudjuk helyezni a kijelzőként funkcionáló telefont. Ez olyan stabil tartást biztosít, hogy a legerőteljesebb dobások alkalmával sem engedi el a telefonunkat. Így nem kell összevissza kapkodni tekintetünket, és kényelmesebb is úgy a radar használata, ha nem kell a telefont is tartanunk. Ez a termék a DEEPER okostelefon rögzítő. 

 

(Forrás: haldorado.hu / fotó: pixabay.com)