Jump to content

A megfelelő öltözet

2021. 01. 12. 08:38

Mint azt az előző részekben láthattuk, télen a jó minőségű thermo ruházat és a meleg lábbeli szerepe meghatározó, és valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal sem, hogy először végtagjaink és a fejünk kezd el fázni, ha nem védjük megfelelően. Épp ezért legalább ennyire fontos szerep jut a kesztyűnek, a zokninak és a sapkának is. Nézzük hát, milyen kiegészítők közül válogathatunk!

A kesztyű és a sapka vásárlásánál sokan nemcsak a funkcionalitást, hanem a divatosságot is figyelembe veszik, hogy e ruhadarabok ne csak horgászat alkalmával, de a hétköznapokon is jó szolgálatot tegyenek. Ennek megfelelően kínálatunkban bárki megtalálhatja a neki tetsző kiegészítőt.

NORFIN Magnet kesztyű
A Norfin márka speciálisan a horgászok, vadászok és túrázók ruházatára szakosodott. A Norfinra jellemző, hogy mindig a legújabb és legmodernebb anyagok felhasználásával készít professzionális termékeket. Nagy figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és a horgászoktól szerzett tapasztalatokra, ezeket felhasználják az új termékek készítésénél és mindig a leginnovatívabb gyártókkal dolgoznak együtt. A Norfin jelmondata az „ULTIMATE PROTECTION”, mely annyit tesz, hogy a Norfin termékek használói a lehető legnagyobb biztonságban vannak esőben, szélben, hóban, és hőségben is egyaránt.

Az Magnet egy szélálló, poliészter anyagból készült ujjatlan kesztyű téli horgászatokhoz, vadászathoz. A kesztyűn található egy mágnessel rögzíthető, felhajtható rész, amely lehajtva elfedi az ujjakat. Szükség szerint, ez könnyedén le és felcsatolható, így szabaddá válnak az ujjvégek, így könnyűvé téve a fogást, és a precíziós mozgást.

ENERGOTEAM Polár kesztyű
Könnyű, meleg, lehajtható ujjú polár kesztyű, mely lehetővé teszi, hogy szereléskor, bedobáskor szabadon legyenek ujjaink, visszahajtva viszont kényelmes meleget biztosít az ujjbegyeknek is. A tenyérrészen erősített, csúszásgátló betét van, a csuklónál lévő gumírozással kényelmesen, rugalmasan záródik.

NORFIN Nordic Merino Heavy T3P zokni
A Nordic Merino Heavy T3P zoknit mérsékelt aktivitáshoz tervezték, akár hideg időben is. A Merino gyapjú kellemes meleget biztosít, miközben nem izzad bele a láb. Speciális csúszásmentes bevonattal látták el, annak érdekében, hogy a csizmában, vagy bakancsban ne csúszkáljon, ezáltal minimálisra csökkentve a láb dörzsölődését, sérülését.
Anyaga: 40% merinó gyapjú, 40% akril, 17% nylon, 3% elasztán.

Trakker Beanie Zöld kötött sapka
Az OC Beanie a Trakker Products őszi/téli újdonsága, amely egy hagyományos és klasszikus stílusú, kissé visszafogott, de még is igazán szemet gyönyörködtető, divatos megjelenésű kötött téli sapka. A szuper meleg, és rendkívül kényelmes viseletet biztosító, kiváló minőségű fejfedő a vonzó és egyedi, úgynevezett Dark Olive színben kerül forgalomba. Az első részén elhelyezésre került egy diszkrét szövött címke is, a már jól ismert Trakker felirattal és emblémával. 100% Acrylic, puha, kötött anyagból készült. Nem csak horgászathoz, hanem a hétköznapok során, utcai viseltre is tökéletesen használható. A minden fejmérethez ideális téli sapka a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.

(Forrás: haldorado.hu / fotó: pixabay.com)