Jump to content

Horgásztúra-kellékek

2018. 08. 15. 13:21

Egy jól sikerült horgásztúrához elengedhetetlen, hogy a vízparton megadatott időt jó közérzettel töltsük, ezért az alapvető kényelem megteremtése kulcsfontosságú, ha többnapos horgászatra vagy kirándulásra indul az ember. 

 

Sátrak
CARP ZOOM Carp Expedition sátor 1

Carp Expedition „1-es” egy meglehetősen masszív, igényes kivitelű horgászsátor, mely egy fő részére képes komfortos „menedéket” biztosítani a szabadban, bármilyen zordra is forduljanak a körülmények. Nagy előnye, hogy könnyen és gyorsan felállítható, egy ember is egyszerűen boldogul vele. Alapja minden részletében megbízható és kifejezetten strapabíró, így hosszú időn át számíthatunk rá rendszeres használat mellett is. Vázszerkezete vastag alumínium rudakból áll, ponyvája pedig erős, 5000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló anyag. Rudazatát praktikus gyorszárakkal látták el, a sátor felépítése pedig feltekerhető és rögzíthető ablakokkal, illetve ajtóval válik tökéletessé. Tovább növelik a stabilitását az extra erős menetes leszúró cövekek. Minden apró részletre ügyelt a gyártó, ezt jól jelzi, hogy a sátor oldalán dupla botrögzítő pánt is található, ami igen hasznos kiegészítőnek bizonyul csalizáskor.
Méretei:

 

  • Szélesség: 280 cm
  • Mélység: 215 cm
  • Magasság: 135 cm
  • Tömeg: 6,8 kg

 A Carp Expedition „1-es” egy meglehetősen masszív, igényes kivitelű horgászsátor, mely 1 fő részére biztosít kényelmes vízparti szállást

CARP ZOOM Expedition Félsátor
Ha egy rendkívül gyorsan felállítható, kiváló minőségű, praktikus félsátorra van szükség, az Expedition félsátortökéletes megoldást kínál. Ideális társ az esős időben való nappali és az egyéjszakás, rövid horgászatokra. Kompakt váza könnyűvé és helytakarékossá teszi, ráadásul nagyon gyorsan kezelhető, pillanatok alatt felállítható, illetve szétszedhető. A félsátor anyaga 5000 mm vízoszlop nyomásáig vízálló, így egy komolyabb esőzésnek és szélnek is ellenáll. Váza alumínium, mely szintén csekély súlyú és tartós. A készlet természetesen tartalmazza a levehető, strapabíró anyagú aljzatot, valamint a leszúró cövekeket is.
Méretei:

 

  • Szélesség: 260 cm
  • Mélység: 170 cm
  • Magasság: 135 cm
  • Tömeg: 7,4 kg
Nagyon gyorsan felállítható, kompakt félsátor, ami a rövid horgászatok kiváló társa
(Forrás: haldorado.hu / fotó: haldorado.hu)