Jump to content

Mepps műcsalik

2018. 09. 11. 20:24

A legtöbb műcsali gyártó megelégszik a csalihalak megjelenésének vizuális modellezésével. Ezzel szemben a Mepps műcsalik élethűen szimulálják a kishalak mozgással kibocsátott vibrációs jeleit is. A hihetetlen tapasztalattal rendelkező Mepps már 70 éve készít műcsalikat, így mára elérte azt, hogy kizárólag osztályon felüli minőségű termékekkel lép piacra. A Haldorádó kínálatában immár több modell is megtalálható, amelyek nagy segítségére lesznek azoknak a hazai pergető horgászoknak, akik minőségre vágynak!

Mepps Aglia
Mepps Aglia körforgó villantó egy eredeti francia klasszikus, mely a típus egyik abszolút úttörője. Világszerte fogtak és a mai napig fognak ezekkel csodálatos halakat a horgászok. Rendkívül népszerű, mivel a legtöbb édesvízi halfaj kedveli. Ehhez illeszkedve hatalmas szín- és méretválasztékban kapható, hogy a legkisebbtől a legnagyobb ragadozó halakra egyaránt megtalálhassuk a legmegfelelőbbet. Az arany és ezüst színváltozat 4-es és 5-ös méretekben, míg a „piros-fehér-ezüst” és a „Tiger-arany” változatok 7-es méretben kapható.

Mepps Aglia - Arany

Mepps Aglia-e
A Mepps különleges, 2017-es, új sorozata az Aglia-e, amelynek minden típusa metál fényezést kapott, valamint a hármashorog tövén egy gumigolyó is helyet kapott. Ebből a típusból két színváltozat érhető el a kínálatunkban, a piros és a citromsárga. Mindkét változat 4-es és 5-ös méretekben áll rendelkezésreMepps Aglia-e - PirosMepps Aglia Fluo

Mepps Aglia Fluo az egyik legelterjedtebb típus a termékpalettán. Különlegessége, hogy a felületét olyan fénygyűjtő, fluoreszkáló bevonattal látták el, amely még vonzóbbá és fogósabbá teszik a műcsalit. Így az UV sugarak által stimulált Fluo villantók nagyon jól látszanak mélyebb, zavaros vizekben is, ahova már nem jut le a fény. Továbbá verhetetlennek bizonyult éjszakai süllőzés és harcsázások alkalmával. Javasolt süllő, csuka vagy harcsa horgászatához. Kínálatunkban Fluo fehér és Fluo piros színekben, 4-es és 5-ös méretekben szerepel.

Mepps Aglia Fluo - Fehér
(Forrás: haldorado.hu / fotó: haldorado.hu)