Jump to content

Meleg és strapabíró öltözékek, téli horgászatra

2018. 01. 31. 22:39

Sok horgásznál bizony télen sincs megállás, éppen ezért összeszedtünk néhány olyan ruhát, melyek nem csak a hideggel, hanem a széllel, az esővel és a hóval is felveszik a versenyt. Mivel peca közben a legtöbben alig mozgunk, így fontos olyan ruhát választani, ami nem engedi ki a meleget.

Extreme Thermoruha

Kedvező árú kétrészes 100%-os vízállóságú thermoruha. A speciális külső réteg egy nylon szövet PVC borítással, amely bármekkora víznyomásnak ellenáll. A varrásokat PVC szalaggal hegesztették le így a víz a varrás mellett sem tud beszivárogni. A 240-gr-os műszálas bélés anyag a leghidegebb időkben is megtartja a test melegét. A kapucni is bélést kapott ezért a fej és nyak is megfelelő védelemben van. A nadrág kantáros kialakítású emelt derékrésszel ezért garantált hogy a szél sem tud befújni a ruhánk alá. A kabát külső részén nagyméretű vízálló zsebek kaptak helyet, amelyben a szükséges dolgainkat biztonságosan tárolhatjuk.

Gamakatsu Thermoruha

320 T Taslon Nylonból készült, fleece bélése biztosítja a kényelmes és meleg viseletet a horgászok számára. A külső membrános anyagból készült réteg ellenáll 5000mm víznyomásnak. Rétegek közötti bélésanyag a dzsekinél 180gr, nadrágnál 160g. A dzseki neoprén mandzsettákkal látták el,hogy a vizet és a szelet távol tartsák. A mellkason egy vízhatlan cipzárral ellátott zseb megvédi értéktárgyainkat a hidegtől és az esőtől.

Ice Behr Alsó ruházat

Ha vannak horgászós ruháid, viszont a külső behatásoktól nem feltétlenül védenek meg, akkor a megfelelő aláöltözet is segíthet. Ilyen például az Ice Behr, amely két rétegű kötött anyagból készült, kiváló szigetelő, lélegző és nedvesség elvezető.

(Forrás: orsoesbot.hu)