Jump to content

Modern pergető bot újdonságok a Nevistől

2018. 03. 29. 09:59

Javában zajlik a ragadozóhalas szezon, sok pergető horgász ilyenkor a legaktívabb, mi pedig vásárlóink visszajelzéseiből igyekszünk leszűrni azokat a tapasztalatokat, melyek segítenek a folyamatosan változó igényeihez igazodni! Boltunk statisztikája egyértelműen rávilágít többek között a mai írásunk témájára, miszerint a nevesebb pergető márkák termékei mellett egyre többen szavaznak bizalmat a Nevis horgászbotoknak is, sőt kifejezetten keresik is e gyártó újdonságait. Minek köszönhető, hogy ezek a pergető pálcák képesek felvenni a versenyt híressé vált társaikkal, és milyen fejlesztésekkel készült a cég a 2017/18-as évre? Az írásból kiderül!

Nagy „titokról” nem igazán beszélhetünk a Nevis botok esetében, hiszen sikerük titka azon az egyszerű összefüggésen alapszik, hogy a Nevis képes minőségi termékeket gyártani s azok mellé kedvező árat társítani! Szintén nagyon fontos, hogy mindazok az eszközök, melyek tőlük kikerülnek, tudatos tervezés eredményei, amik a magyar horgászok szokásaihoz idomulnak. Ehhez elengedhetetlen a gyártói, fejlesztői tapasztalat, amit a cégnek évtizedes múltja során bőven volt alkalma magába szívni. Legújabb vívmányaik kapcsán három modern pergető bot újdonságot szeretnénk bemutatni, amikről úgy sejtjük, hamarosan sok rablóhalas horgász kedvelt darabjaivá válnak.

Nevis Reflexx Spin széria
A könnyű pergetés egyre népszerűbb műfajjá válik hazánkban, egyre több horgász ismeri fel az ebben rejlő kiváló lehetőségeket. Noha ez a technika rendkívüli eredményes lehet, gyönyörű halakhoz segítheti hozzá horgászokat, a hatékonyságához speciális botok is szükségesek, mivel a csalik súlya jóval kisebb a megszokottnál. Ezeket a műcsalikat kell a lehetőségekhez képest messzire eldobni, majd finoman prezentálni a ragadozók számára. Ehhez tökéletes alternatívákat kínál a Nevis Reflexx névre keresztelt szériája, mely a cég kínálatának jelenlegi csúcskategóriáját képviseli! Egy olyan bottest megalkotása volt a cél, amely hajszálpontos dobási tulajdonságai mellett bevágáskor és fárasztáskor a maximumot hozza ki magából. Ezt az akciót az IM12 NANO Carbon technológiának köszönhetően tudták elérni. A bevágáskor az ultragyors spiccrész azonnal reagál, viszont a megakasztott hal súlya alatt a bottest fantasztikusan viselkedik, szinte önmaga fárasztja ki a halat. Ezekkel a botokkal nem kell tartanunk a halelvesztéstől a fárasztás során. A botok súlya, valamint a nyélrész kialakítása is gondos figyelmet kapott, így akár egész napos horgászat során is kényelmes fogást biztosít bármelyik méret.

(Forrás: haldorado.hu)