Jump to content

A legjobb műcsalik

2019. 12. 11. 16:34

Ha kedveled a plasztik csalis pergető horgászatot, Te is biztosan találsz ezek között kedvedre valót!

STORM Searchbait Minnow
A Storm Searchbait Minnow, ahogy a neve is mutatja, egy igazi kereső csali. A termékfejlesztők egy olyan univerzális csalit alkottak, amely különösebb trükközés nélkül, folyamatos bevontatás mellett is kellő csáberőt fejt ki a ragadozók számára. Ez nagyon jól jön akkor, ha egy ismeretlen vízterületet kell átpásztáznunk: időt nyerünk, ami magasabb dobásszámot eredményez. A széles korongfarok verető mozgása mellett a hengeres test ütemesen elfordul közel 180 fokot jobbra-balra, ennek köszönhetően meg-megvillan a világosabb hasi rész. Ezzel párhuzamosan a műanyag, önsúlyos fejbe rejtett golyó halk csörgő hangot ad, így plusz rezgéseket közvetít célhalaink felé.

STORM Mangrove Minnow
Az impulzív és fantasztikusan csábító mozgású STORM Mangrove Minnow plasztik csalik kiváló alternatívát kínálnak az álló- és folyóvízi pergetőknek egyaránt. A karcsú testprofil tökéletesen kiegyensúlyozható egy megfelelő méretű jigfejjel, így a csali amint vízbe ér, gyakorlatilag azonnal mozgásba kezd! Már miközben a vízoszlopban süllyed lefelé, brutál látványos a mozgása, majd ha megkezdjük a bevontatást, akár egyszerű, folytonos tekeréses technikával is jó eséllyel kapásra ingerelhetjük a ragadozókat. Természetesen lehet és érdemes variálni a különféle vontatási sebességekkel, rángatásokkal is. A csali különlegessége, hogy a korongfarok alatt van egy áttetsző „ín” rész a száron. Ezt tetszés szerint el lehet onnan távolítani, s ha ezt megtesszük, még nagyobb amplitúdót adhatunk a csali mozgásának, még intenzívebbé tehetjük azt. 10 db-os kiszerelésben kapható.

STORM So-Run Superu Shad
A STORM So-Run Superu Shad elsődleges ismérve a zömök testforma, az oldalt bordás kialakítás és a nagy, korong alakú farokrész, melyek összessége az állóvíz és a lassú folyású területek csúcs csalijává teszi. A legjobb minőségű alapanyag kellően lággyá, mégis rendkívül ellenállóvá teszi a csukafogakkal szemben. E plasztik csali család minden tagjára jellemző, hogy anyagukban ízesítettek. A gyártási folyamat egy adott fázisában az alapanyaghoz halolajat adagolnak, melytől a csali elveszíti kellemetlen műanyag szagát, sőt ezáltal a ragadozók még kívánatosabb prédájává válik. Az ízesítés mellett a csali sós bevonatot is kapott. 10 db gumihal található a csomagban.

(Forrás: haldorado.hu / kép: pixabay.com)