Jump to content

Horgász székek karácsonyra

2019. 12. 17. 11:46

A vízparton eltöltött órákat nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök szolgálják az alapvető kényelmünket, ugyanis ha rosszul érezzük magunkat, vagy netán fáj a derekunk horgászat közben, nem valószínű, hogy ki tudjuk ülni a kapást, és a szórakozás sokkal inkább megy át felesleges önsanyargatásba… Ha viszont a megfelelő modellek közül választunk, ilyen problémával biztosan nem szembesülünk és a vízparton száz százalékban a horgászatra tudunk majd koncentrálni. Talán ezért is választják sokan így, az ünnepek közeledtével ajándéknak is családtagjaik, barátaik részére ezeket az alapvető kényelmet szolgáló eszközöket. Természetesen nem feledkeztünk meg a feederhorgászokról sem, nekik is készültünk egy nagyon kedvező szettel!

CARP ACADEMY Deluxe fotel
Az idei újdonságok egyike a Deluxe névre keresztelt pontyozó fotel. E fotel kialakításánál magasított ülőfelületet és háttámlát terveztek a fejlesztők, mindemellett a villámgyors kezelhetőség volt az elsődleges szempont. Mind a négy lába teleszkópos rendszert kapott, valamint garantáltan süppedésmentes, gömbcsuklós billenőtalpakat rögzítettek rájuk, így szinte minden körülmény között stabilan helyezhetjük el fotelünket a vízparton.

CARP ACADEMY Giant fotel
Strapabíró, kiváló minőségű horgászfotel, karfával. A karfával a háttámla dőlésszöge állítható, így akár aludni is lehet benne. Kifejezetten azoknak ajánlott, akik szeretnek hosszabb időt a vízparton tölteni, és mindezt szeretik kényelmes körülmények közt tenni. A fejtámasz és az ülés rész párnázott. 4 db. állítható lábbal rendelkezik, így egyenetlen terepen is stabilan fel lehet állítani, és nagyméretű sártalpainak hála nem süllyed bele a lazább talajba sem.

CARP ACADEMY Grizzly fotel
Ezt a fotelt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik egy igazán strapabíró, minőségi fotelre vágynak és a vízparton töltött időt a lehető legkényelmesebben szeretnék végigülni. A Carp Academy Grizzly fotel tervezése során számos nagyszerű megoldást alkalmaztak a készítők, melyekkel egy hihetetlenül komfortos, praktikus, és rendkívül masszív fotelt alkottak. A fotel kartámasza ennél a modellnél nem maradhatott el, így karjaink kényelmesebb elhelyezését lehetővé téve megkönnyíti a pihenést. További különlegessége, hogy a háttámla és az ülőfelület egyaránt bordázott, valamint az oldalaikon puha szivaccsal béleltek, ezért még jobb, még pihentetőbb benne ülni. Huzata strapabíró, vízlepergető Oxford Nylon anyagból készült. Lábainak billenőtalpa alkalmazkodik a terephez, a fotel így stabilan és biztosan áll rendelkezésünkre a legkülönbözőbb sáros, egyenetlen terepen is. Háttámlája állítható az oldalt található nagyméretű tekerőgombok segítségével. Festett, könnyű, de masszív szerkezete nagy terhelésnél is megbízhatónak bizonyult. Maximum 100 kg körüli horgászoknak ajánljuk.

(Forrás: haldorado.hu / fotó: pixabay.com)