Jump to content

Pergető botok őszre

2020. 08. 27. 12:46

Nyakunkon az őszi pergető szezon! Ha új bot vásárlásán töröd a fejed, tarts velünk, a következő sorokban biztosan megtalálod a kedvedre valót!

CORMORAN RayCor-X pergető botok
A Cormoran RayCor-X pergető botok egyesítik magukban a tökéletes csalivezetés, a pontos, távoli dobások és a gyors bevágások élményét. Mindez az ultragyors akciónak köszönhető. Nincs többé magára hagyott műcsali, amelynek a horgász nem érzi a mozgását, és a luft bevágásokat is el lehet felejteni. A RayCor-X botokkal, sebészi ügyességgel lehet a csalit vezetni, a rugalmas bottest pedig a másodperc törtrésze alatt felveszi a kontaktust a hallal. A horgászat valódi élményét garantálják ezek a botok!

DAIWA Silver Creek Light Spin pergető botok
A Daiwa Silver Creek Light Spin szériája kifejezetten a kis műcsalikat és finom, érzékeny botokat kedvelő pergető horgászoknak készül. Ezek a botok olyan rugalmasak, hogy némi túlzással akár csomót is lehetne rájuk kötni, viszont szó sincs arról, hogy túlságosan lagymatag, „taknyos” lenne a karakterük. Említést érdemel a botok beültetett tömör karbon spicce, mely a vezetett műcsali legapróbb mozdulatait is közvetíti a horgász szám ára! Tökéletes mini gumihalakkal, twisterekkel való pergetéshez, illetve kis wobbleres, esetleg mini körforgós pecára is kiváló típus. A Silver Creek botok viszonylag rövid méretekkel készülnek, ezáltal ideálisak cserkelő módszerekhez, pl. zegzugos patakpecához.

A Daiwa Silver Creek Light Spin főbb jellemzői:

 

  • Prémium minőségű, high-modulus karbon bottest
  • Beültetett tömör karbon spicc
  • Titánium-oxid gyűrűk
  • Csupasz testű, úgynevezett „csontváz” orsótartó
  • Elegáns és minőségi osztott parafa nyél
(Forrás: haldorado.hu / kép: pixabay.com)