Körmendi Anna
2017.12.28.
Ilyenkor mindkettő felszerelt horgod az ólom fölé van csíptetve. A bombázó szereléket akkor használják, ha tőkehalra vagy sárga tőkehalra halásznak, viszont fontos tudni, hogy ez rengeteg türelmet, várakozást és ebből kifolyólag időt vesz igénybe.
Körmendi Anna
2017.12.28.
Az ételmaradványok, valamint a barlangban talált egyéb állati és emberi leletek, kagylógyöngyök és egy köszörűkőre hasonlító eszköz alapján a kutatók arra jutottak, hogy Okinava nagyjából 35 ezer éve csaknem folyamatosan lakott lehet.
Körmendi Anna
2017.12.02.
Ami viszont ettől is fontosabb, ezek mindegyike már a horgászboltban, a pecát megelőző napon eldől, így érdemes neki fokozott figyelmet szentelni!
Körmendi Anna
2017.11.30.
Az etetőanyagot folyamatosan , csipetenként dobáljuk , hogy a képződő felhő mindig megmaradjon ! Így hosszú ideig az etetésen tarthatóak a halak.
Körmendi Anna
2017.10.30.
Meg kell találnunk azt a méretű kosarat, amit már nem tud a folyó kimozdítani kényes egyensúlyából a mederfenékről.
Körmendi Anna
2017.09.29.
Sokan csak legyintek azokra a vizekre, ahol nagy számban élnek akár 10 kg. feletti pontyok is, mondván, hogy ott bárki tud fogni.
Körmendi Anna
2017.09.28.
Azért nem kell megijedni a Pro Guide súlyátol, hiszen manapság már a fémházas korszerű orsók egyáltalán nem nehezek, a nagyobb 4000-es méret is csak 320 grammot nyom a mérlegen a kisebb 2000-es pedig bőven 300 gramm alatt van.
Körmendi Anna
2017.09.24.
Ennek lényege, hogy a nagy tömeg a sordásban fixen meg tudjon állni anélkül, hogy a víz nyomása, ereje tovagörgetné, és a part felé kényszerítvén a felcsalizott szereléket.
Körmendi Anna
2017.09.24.
A pellet egy órán belül megpuhul, megszívja magát vízzel, és ezzel a masszával a pontyos etetőanyagok legjavát készíthetjük el.
Körmendi Anna
2017.09.21.
Természetesen az áttervezés nem ment a teherbírás rovására. Az erőről és a gyorsaságról a jól ismert IM 8-as és IM 7-es nagy tisztaságú karbon szövetek gondoskodnak.
Körmendi Anna
2017.09.17.
A gyümölcsös pop-up csak a harcsának kellett, a legtöbb kapásunk az óriás pontyos pelletre volt.
Körmendi Anna
2017.08.24.
A jó halászlé titka minden tájegységen más, de van 4 alap hozzávaló, amit mindenki felhasznál hozzá.